Хіти тижня. "Вокруг - непридуманная война. Причем это только ее начало": Айдер Муждабаєв звернувся до українців (відео)

Якщо громадяни нашої країни будуть тішити себе ілюзіями, що небезпека зникне сама собою, то Путін точно зможе напасти.

Айдер Муждабаєв. Фото: скріншот з відео.

Кримсько-татарський журналіст Айдер Муждабаєв записав відеозвернення до всіх українців, які продовжують жити в світі своїх ілюзій і вірити в те, що всі небезпеки самі собою розсмокчуться. Текст цього звернення Патріоти України пропонують вам прочитати.

«Прошу прощения, но я не могу сейчас этого не сказать. Последние сутки окончательно убедили в том, что очень много, слишком много людей в нашей стране живет в придуманном мире. Когда вокруг — непридуманная война. Причем это только ее начало. Ломаются копья вокруг Порошенко, выборов, теорий заговоров, вокруг вообще всего, по любому поводу. А в это время Россия стреляет в наших моряков, захватывает корабли и выстраивает армии, готовые к агрессии, у наших границ. Чем это закончится, если мы продолжим вести себя таким образом? Очень просто: закончится широкомасштабной войной. К которой Кремль сейчас активно готовится и только выбирает момент. Убедившись, что мы не способны собраться и дать отпор, Путин нападет обязательно.

Прошу вас, украинцы и не только, посмотрите этот ролик. Реальность угрозы нужно четко осознавать", — заявив Айдер Муждабаєв.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...