Кажуть, вони п'ють: У Росії розповіли про реакцію влади на кризу

Росію в найближчому майбутньому чекає великий катаклізм.

Російська верхівка починає розуміти невідворотність колапсу. Ілюстрація:dailylviv.com

У російських чиновників немає ніякого антикризового плану і, відчуваючи невідворотність економічного колапсу в Росії, вони стали безпробудно пити. Таку думку висловив Апострофу російський фінансист і блогер Слава Рабінович, інформують Патріоти України.

На його думку, Росію в найближчому майбутньому чекає великий катаклізм.

"Почнуть зупинятися мономіста, зупинятися підприємства, почнуться соціальна напруженість і соціальні вибухи. Економічні вимоги скоро перетечуть в політичні - як тільки "маса народонаселення" почне здогадуватися, що це, можливо, не Обама винен у його економічних бідах", - відзначає Рабінович.

"Зараз ми точно не знаємо, що буде тоді і що буде потім. Ми можемо тільки оцінювати, що ймовірність жорстких соціальних вибухів, відвалу регіонів і розвалу країни підвищується з кожним днем. При цьому у так званого "уряду" немає і навіть не може бути ніякого антикризового плану: у цього зброду двієчників, дилетантів і злочинців немає ні чіткого розуміння, як вони загнали країну в це становище, ні як її виводити з цієї ситуації", - вважає фінансист.

"При їх злочинній владі економічна, фінансова і тепер уже політична "Бетонна Стіна" невідворотна. Кажуть, що багато з них це почали розуміти і безпробудно п'ють ..." - додає Рабінович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.