"Хахлы идут": Керівництво "ДНР" у паніці - Захарченко наказав посилити охорону всіх перших осіб "молодої республіки"

Шляхом посилення охорони Захарченко хоче повністю контролювати командний склад "1-го АК "ДНР" та "високих" чиновників", оскільки не вірить в їх відданість, і сумнівається в їх лояльності.

В терористичному "МГБ ДНР" неспокійно: ватажок бойовиків Захарченко наказав відомству забезпечити охороною "перших керівників" "республіки". За наказом лідера донецьких терористів, охорона повинна бути у "військових і державних діячів" "ДНР". Про це написав у своєму Fаcebook координатор групи "ІС" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України

"Вказівку Захарченко віддав у зв'язку з інформацією про те, що міфічні диверсанти з України готують в "ДНР" ряд спецоперацій, під час яких передбачається знищення керівництва бойовиків", - пише Тимчук.

Він також розповів про те, що в середовищі терористів ходять наполегливі чутки, що шляхом посилення охорони Захарченко хоче повністю контролювати командний склад "1-го АК "ДНР" та "високих" чиновників", оскільки не вірить в їх відданість, і сумнівається в їх лояльності.

Тимчук в зв'язку з цим пригадав схожу ситуацію в "ЛНР", коли за такою ж схемою терорист Плотницький віддавав свої "укази" і посилював охорону.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...