Хамло, яке голосно кричить російською мовою: Як туристи з РФ поводяться у Польщі - блогер

На жаль, росіяни везуть в Європу гроші і тому їх витівки поки що терплять.

Російські туристи за кордоном. Ілюстрація:antikor.com.ua

"От я майже весь час мовчала щодо поведінки русотурісто, яких я у Кракові ідентифікувала з першого напівпогляду. Їх не сказати, щоб вже дуже багато, але наш готель вони запримітили." Про це пише у своєму Facebook Natalie Gunko, передають Патріоти України, продовжуючи:

Перше - манера поведінки. Нахабно-зверхня, на всіх оточуючих плювати.

Наприклад, учора приїхала парочка вранці, а заселення о 14.00, але по можливості вас можуть заселити і раніше. Вони з своїми баулами завалили в ресторан, де снідали люди, покидали їх під ялинку, на них куртки і голосно розмовляючи, пішли жерти. Всі оточуючі тільки здивовано дивилися на це хамло.

По-друге. Манера одягатися. Уявіть собі, вранці на сніданок приходить мадам у разових білих капцях, саме цікаве, що капці з іншого готелю, а під ними шкарпетки з дірками на п'ятах. Це ж треба, яке бидло, забрало з якогось редісона махрові білі шльопки, щоб в іншому готелі в них в ресторані вигулювати.

По третє - манера голосно кричати російською мовою, коли розмовляють з іноземцем. Невже думають, що їх язік так буде зрозумілішим?

Але, на жаль, вони везуть в Європу гроші і тому їх витівки поки що терплять. Нічого особистого, тільки бізнес.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...