Хіба кримчани раніше не знали, що Росія – країна гнилих доріг, жахливих черг у поліклініках, бруду, блюзнірства та кошмарів?! - Невзоров

Журналіст переконаний, що проблема кадрів у Росії – першочергова, тому кримчани даремно дивуються з того, що на чолі анексованого РФ Криму стоїть "ідіот-керівник" Сергій Аксьонов.

О.Невзоров. Фото: Інстаграм.

Російський публіцист Олександр Невзоров заявив в авторській програмі Дмитра Гордона на каналі "112 Україна", що для нього є незбагненними жителі анексованого Криму, які не розуміють, чому, опинившись під владою Росії, вони зіткнулися з великою кількістю проблем, передають Патріоти України.

Невзоров розповів, як дивився сюжет на українському телебаченні, у якому показували "здивованих кримчан, які не розуміли, чому, опинившись під владою Росії, вони зіткнулися з жахливою кількістю побутових і соціальних проблем".

"Для мене ці люди незбагненні", – сказав Невзоров.

Він додав, що навіть вирушаючи в туристичну подорож, людина "вивчає країну, у яку їде, її звичаї й особливості".

"А тепер вони дивуються?! Вони що, не знали, що Росія – країна гнилих, роздовбаних доріг, жахливих черг у поліклініках, бруду, блюзнірства та кошмарів?! Що є два порівняно цивілізовані місця – Москва та Петербург, а все, що розташоване за межами цих міст, потопає у величезних, страхітливих проблемах. Вони дивуються, що в них ідіот-керівник у Криму. (Кримом керує Сергій Аксьонов. – Ред.). Ну вибачте, ми не можемо знайти більш-менш притомних управлінців узагалі в жоден регіон!" – сказав Невзоров.

За його словами, проблема кадрів у Росії – "першочергова, тому що їх немає".

"Чому кримчани думали, що їм спустять якогось архангела чи генія управлінства? Та немає таких у Росії! Туди призначили такого самого романтичного дурня, який буде робити ті самі помилки та доведе Крим до ручки, до того самого стану, у якому, наприклад, Вологодська область. А чим Крим кращий?! Його жителі помиляються. Вони прагнули в таку Росію", – заявив російський публіцист.

Нагадаємо, Патріоти України публікували повну версію інтерв'ю з Олександром Невзоровим.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...