"Х...йло та всі московіти загалом в принципі нездатні зрозуміти, до якої міри Лермонтов ненавидів їх заср...ну державу", - журналіст

На думку Данила Яневського, якби Лермонтов жив у сучасній Росії, він ненавидів би режим Путіна.
Росіяни не розуміють, що Лермонтов їхню країну зневажав. Ілюстрація: ЖЖ.

Український журналіст Данило Яневський прокоментував цитування вірша Михайла Лермонтова "Прощай, немытая Россия" спочатку президентом України Петром Порошенком, а потім главою РФ Володимиром Путіним, яке, на думку Яневського, показало невігластво російського президента.Про це журналіст написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Путін, власне, як і всі його радники і всі московіти загалом, у принципі не здатні зрозуміти, до якої міри Шотландець (знаменитий російський поет Михайло Лермонтов мав шотландські корені.Ред.) ненавидів їхню заср...ну державу, їх самих, московітів, не "голубых", а мундири тодішніх гестапівців", – підкреслив він.

На думку журналіста, якби Лермонтов жив у сучасній Росії, він ненавидів би режим Путіна. "Він, бойовий офіцер (сьогодні його назвали б спецназівцем), свідомо обрав шлях загибелі "за стеной Кавказа", аби тільки не бачити, не чути, не дихати одним повітрям із співробітниками політичної поліції – такою ж мерзотою, як Путін, Наришкін та інші, які можуть жити, існувати, багатіти тільки на крові, насамперед на українській. Якби Шотландець дожив до наших днів, він із тією ж люттю ненавидів би "кагебістів", як ненавидів "блакитні мундири" їхніх "папєрєдніків", – підкреслив він.

Яневський зазначив, що росіянам треба вивчати матеріальну частину. "І не забувайте: Путін не просто х...йло, а неосвічене х...йло. Власне, як і весь "преданный ему народ". Саме їх ненавидів до блювоти поет і офіцер Лермонтов. Правду сказати, не тільки він. Не було і не буде в історії нашого народу і нашої країни класика української літератури, який би ненавидів Україну і українців. Класик російської літератури Михайло Лермонтов ненавидів Росію і росіян. Чому любити та поважати їх маємо ми?" – підсумував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...