Хіти тижня. Чому Росію чекає крах і як швидко

Свою впевненість з цього приводу висловив один із лідерів Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров.

Один із лідерів Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров сказав, що Росії загрожує розпад через окупацію Криму і війни на Донбасі, повідомляють Патріоти України.

«Росія має зрозуміти, що Крим і Донбас для неї — як та горезвісна валіза без ручки, яку нести важко і кинути жаль, але це необхідність. Путін може не витримати, і будуть наслідки – розпад федерації і так далі» — зазначив Умеров.

Щодо співпраці Росії з Туреччиною, Умеров наголошує на нерозумінні того, чому економічні преференції беруть гору над політичними інтересами.

Виправити ситуацію, на думку Умерова, має робота дипломатів і вплив інших країн на Туреччину.

Умеров про українців у Криму:

27 вересня підконтрольний Кремлю Сімферопольський районний суд виніс вирок у справі одного з лідерів кримськотатарського національного руху Ільмі Умерова — два роки колонії-поселення.

У 2016 році слідчі ФСБ Росії порушили проти Ільмі Умерова кримінальну справу. Його звинувачують за статтею 280.1 Кримінального кодексу Росії (публічні заклики до сепаратизму).

25 жовтня стало відомо, що заступників голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова, засуджених в окупованому Криму, росіяни видали Туреччині.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України (фракція БПП) Рефат Чубаров заявив, що двох заступників голови Меджлісу Ільмі Умерова та Ахтема Чийгоза видали Туреччині, тому що Кремль пішов назустріч проханню Ердогана.

Президент Петро Порошенко подякував лідеру Туреччини Реджепу Ердогану за його зусилля у звільненні засуджених.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...