Хіти тижня. "Чим більше їх закопають у пісках Сирії, тим менше приїде на Донбас": Бабченко обурив своєю заявою пропагандистів Кремля (відео)

В Росії немає нації, а є місцеве населення, яке, якщо йому скажуть йти воювати, робить це беззаперечно.

Аркадій Бабченко. Фото: Експрес.

Пропагандисти російського "ПолітНавігатора" звинуватили журналіста Аркадія Бабченка в тому, що він радіє втратам РФ у Сирії, передають Патріоти України.

"Ліберальний пропагандист Аркадій Бабченко, який втік з Росії в Україну, заявив, що радіє втратам росіян у Сирії. Про це він сказав на ліберальному форумі "Вільної Росі "у Вільнюсі", - процитував Бабченко росЗМІ на своїй сторінці в Facebook.

Так, журналіст розмірковував про те, що в Росії немає нації. А місцеве населення, якщо йому скажуть йти воювати, зробить це беззаперечно. "Для того, щоб говорити про національні інтереси, повинен бути такий суб'єкт, як нація та народ. У Росії немає ні нації, ні народу, ні громадян, зараз там кріпаки. Якщо їм скажуть піти воювати в Сирію або Донбас, вони безмовно підуть. Одним з головних ресурсів Путіна є 50 мільйонів слухняного боєздатного населення, яке готове виконувати його будь-які накази", - сказав Бабченко.

За словами журналіста, він не має нічого проти того, що на Донбас приїде менше російських найманців, якщо вони загинуть в Сирії. "Чесно кажучи, мені було б цікаво подивитися на те, як Росії воює з США в Сирії. З моєї егоїстичної точки зору, чим більше їх закопають в пісках Сирії, тим менше їх приїде в Донбас. Тому я не маю нічого проти", - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вбив бізнес-партнера й спокійно... доїв вечерю: Ветеран війни проти України влаштував стрілянину у ресторані Петербурга (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 11:59

У Росії колишній «вагнерівець», який повернувся з фронту, застрелив свого бізнес-партнера у ресторані Санкт-Петербурга. Момент злочину потрапив на камери спостереження і був опублікований у соцмережах, передають Патріоти України. За даними росЗМІ, слі...

"Система закапсулювалася": Вибори - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації, - Вадим Денисенко

вівторок, 19 березень 2024, 10:17

"Вибори 17.03 - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації. Питання тільки в тому, як довго цей процес триватиме (більш детально про все це буде представлено на початку квітня в новому дослідженні, а зараз просто кілька кор...