Хіти тижня. "Еще 4,5 года назад жили и весело дружили с нашими, мать их, "братскими" соседями": У мережі показали свіжі фото наслідків "русского мира" на Донбасі

Аліса Бірюкова вперше побачила Донбас тільки після початку війни. Тому ніколи не дізнається, якою була ця частина України до приходу окупантів.

Фотограф Аліса Бірюкова опублікувала в мережі Facebook знімки, де показала наслідки війни в селищі Піски, Донецької області, повідомляють Патріоти України.

"Боляче. Сумно. Навіть з урахуванням того, що я, на відміну свого батька, не була особисто знайома з жителями цих будинків, цих квартир. Для мене це зруйновані життя сімей, людей, яких я ніколи не зустрічала. Але це українські сім'ї, життя, люди. Це Україна. Українці, які ще 4,5 роки тому жили і весело дружили з нашими, мати їх, "братніми" сусідами. Нічого не забудеться і нічого ніколи не буде прощено", - прокоментувала свої знімки Бірюкова.

Аліса додала, що вперше побачила Донбас тільки після початку війни. Тому ніколи не дізнається, якою була ця частина України до приходу окупантів.

"Не тільки боляче і сумно. А є ще й злість. Я, як людина, неймовірно люблю свою країну. І як фотограф, вважаю її найкрасивішою. Але я вже ніколи не побачу Донецьку і Луганську область до війни . Я ж там не була ніколи до війни. Хотіла туди потрапити, але... що ?! Банально не встигла. І ніколи вже не дізнаюсь, як виглядали ці місця до обстрілів, снарядів, танків і вибухів. Вони спотворили частину моєї країни і я ніколи не дізнаюся, якою вона була до цього", - пише фотограф.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США у березні таємно передали Україні далекобійні Atacms – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 20:43

Сполучені Штати ще у березні таємно передали Україні далекобійні ракети Atacms. Вони увійшли до пакета допомоги на $300 млн. Про це пише Reuters із посиланням на неназвані джерела, передають Патріоти України. Співрозмовник агентства стверджує, що ракет...

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...