Хіти тижня. Если РФ попытается устроить повторное вторжение, то увидит, как украинцы за свою землю воюют. Будет война такая, что никому мало не покажется, - Муждабаєв

Що стосується українців, то був уже момент перевірити, як українці зустрічають гостей зі зброєю, наголосив журналіст.

Айдер Муждабаєв. Фото:ATR - TV Channel

Якщо РФ збереться влаштувати повторне вторгнення в Україну, її чекає "війна така, що нікому мало не здасться". Про це заявив журналіст Айдер Муждабаєв в інтерв'ю Delfi, передають Патріоти України.

Что касается украинцев, то был уже момент проверить, как украинцы встречают гостей с оружием. Если еще раз попробуют - еще раз увидят, как украинцы за свою землю воюют. В Украине никаких иллюзий и сомнений нет по поводу того, что может сделать Россия" , - упевнений журналіст.

Муждабаєв вважає, що, незважаючи на багато проблем всередині країни, Україна зможе дати відсіч ворогу. "Можно говорить, что там тяжело экономически, да, тяжело. Есть проблемы, коррупция, да - это постсоветская страна с во многом постсоветской элитой, но в чем есть консенсус - за Украину будут воевать. Это не будет поход по дороге с российским флагами, хлебом и солью.

Я думаю, что российское командование и политическое руководство, несмотря на все свое безумие, это осознает. Там будет война такая, что никому мало не покажется, если кто-то двинется дальше", - зазначив він.

"Это не та Украина, которая лежала без сознания, когда у нее отнимали Крым и Донбасс. И это нужно иметь в виду всем, кто хочет повоевать в Украине", - додав Муждабаєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...