Хіти тижня. "Я ненавиджу Януковича і Азарова - вони вели країну чортзна-куди. Але й нинішні депутати, падлюки, не розуміють, що скоро через них Україні буде хана", - Гордон (відео)

За словами журналіста, надії українців після Помаранчевої революції і Революції гідності не виправдалися – до влади знову прийшли "негідники й покидьки", зайняті своїм збагаченням.

Дмитро Гордон. Фото:скрін відео

Український журналіст, засновник інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон в ефірі телеканалу NewsOne заявив, що надії українців після двох революцій не виправдалися – при владі знову опинилися "покидьки й негідники". Іще раз, за словами журналіста, у протестах він участі не брав би. Інтерв'ю Гордона викладено на Youtube, передають Патріоти України.

"У нас люди виходять на Майдани, і я виходив обидва рази. Іноді себе телепнем називаю. Чесно. Я самокритична людина. Кажу собі: "Ну що, дурню, вийшов ти двічі. Стояв. Мерз, дуже мерз. Ризикував усім, що в тебе є. Чого досягнув? Перерозподілу коштів між владними верхівками?" – сказав Гордон.

Журналіст розповів, що виходив на Майдани, "щоб країна жила по-європейськи".

"Це дуже зрозуміла й нормальна теза. У мене не було і немає жодних політичних амбіцій, я нічого не хочу. Хочу тільки, щоб я та моя сім'я жили в гарній, цивілізованій, прогнозованій, правильній країні. Але раз у раз кочерга, на яку ми наступаємо, б'є по лобі. Як не крути, знову негідники опиняються нагорі. Якесь дивовижне сито. Просіюєш, просіюєш – а паразити завжди наверху. Якщо буде ще один Майдан – знову знайдуться мерзотники, які наверху опиняться. Чи піду я знову? Ні. На Майдан більше не піду", – заявив журналіст.

На його думку, навіть якщо зараз провести в Україні нові вибори – нагорі "знову опиняться покидьки".

"Вони дуже живучі. Як гівно, нагору спливають. Це така властивість гівна – постійно спливати. А нормальні, цивілізовані, правильні – не навчені розпихати ліктями інших і нахабно брехати в ефірі. "Бідна моя країна", – кажу я весь час собі й додаю: "Дурню, ти знову купився на це, адже тебе попереджали". Мені багато розумних людей дійсно говорило: "Ти розумієш, що ці революції нічого не дадуть? Люди платять ціну – а змінюється тільки верхівка, і то не завжди", – сказав Гордон.

На запитання ведучого, що б він написав самому собі в листі у 2013 рік, якщо була б така можливість, Гордон відповів, що про владу, яка за суттю якісно не зміниться.

"Я б написав, що Янукович і Азаров – негідники і покидьки. Партія регіонів – негідники і покидьки. У результаті їхньої заміни прийдуть негідники й покидьки, тільки ще гірші, тому що вони дісталися до влади на хвилі народної надії. Тоді долар був по 8 гривень, а став 25, напевно, буде 30.

10 тис. осіб загинуло й немає частини території. І якщо вибирати між цими покидьками, я зупинився б на перших – там хоча б уся Україна, 10 тис. збережених життів і економіка інша... Нехай мене зараз усі критикують", – сказав журналіст.

На його думку, через дії нинішніх політиків незабаром "ми можемо втратити Україну".

"Я ненавиджу Януковича і Азарова – це негідники й агентура КДБ СРСР, вони вели країну чортзна-куди. Але нехай мені пояснять, чим нинішні депутати відрізняються від колишніх. Та нічим! Вони такі ж цинічні, жадібні, я їх усіх ненавиджу лютою ненавистю.

За те що вони, падлюки, не розуміють, що скоро через них – якщо не станеться дива – Україні буде хана. Вони не розуміють, що в гонитві за своїм ефемерним доларом вони можуть втратити цілу країну, створену для радості", – вважає Гордон.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...