Хіти тижня. "Якщо в нас прибирають людей такого рівня, то я навіть не знаю, хто може почуватись у безпеці", - Мочанов про теракт в Києві

Український блогер і волонтер Олексій Мочанов розповів, що вбитий Максим Шаповал був висококваліфікованим офіцером і командиром.

Олексій Мочанов. Фото: Гордон.

Причиною вбивства голови управління спеціального резерву Головного управління розвідки Міністерства оборони Максима Шаповала не могла стати побутова сварка. Про це заявив у коментарі виданню "ГОРДОН" український блогер і волонтер Олексій Мочанов, передають Патріоти України.

"Це був дуже тямущий командир, гарний офіцер і людина. Іде війна, і людей такого рівня не прибирають просто так, через якусь побутову сварку. Це дуже схоже на вбивство Шеремета (журналіст Павло Шеремет.Ред.). Хоча треба мати більше інформації. Наприклад, куди було закладено вибухівку: під днище чи в салон? Якщо в нас прибирають людей такого рівня, то я навіть не знаю, хто може почуватись у безпеці. І треба розуміти, що жертв могло бути більше. Адже він міг їхати із сім'єю. Слава богу, що цього не відбулося", – підкреслив Мочанов.

Як повідомляли Патріоти України, 27 червня вранці на перехресті вул. Солом'янської та Механізаторів у Києві вибухнув автомобіль Mercedes. Водій загинув.

Унаслідок вибуху автомобіля в Києві загинув український військовослужбовець, один з керівників розвідки Міноборони Максим Шаповал.

Резонансне вбивство прокоментував на своїй сторінці в Фейсбуці військовий журналіст Юрій Бутусов, який також звернув увагу на однаковий почерк вбивства.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...