Хіти тижня. Історія з Саакашвілі розкриває страшенну "державну таємницю" - політолог

На думку експерта, у держави все-таки є, як не дивно, потужний та ефективний репресивний апарат, який можна запустити за найменшої вказівки "з Банкової".

Саакашвілі та Порошенко. Ілюстрація:Радіо Свобода

"Чим ця історія з Саакашвілі ще небезпечна для влади в особі П. Порошенка?" Про це пише у своєму Facebook політолог Петро Олещук, передають Патріоти України, продовжуючи:

Вона розкриває страшенну "державну таємницю" - у держави все-таки є, як не дивно, потужний та ефективний репресивний апарат, який можна запустити за найменшої вказівки "з Банкової".

На чому трималася легітимність влади донедавна? На ствердженні про власну "слабкість" та "обмеженість повноважень".

Якщо когось із БПП питали про те, чого не сидять спепаратисти та вороги держави - ті лише сумно розводили руками, та казали: "А що ви хочете, з нашими ресурсами, з нашими судами..." Робили вони це з таким зажурливим виразом обличчя, що навіть якось хтось міг їм повірити.

Що ми бачимо тепер? В державі є репресивний апарат. Він працює, та працює швидко та ефективно. Коли треба.

Треба провести обшук? Рішення судів штампуються. Купа СБУшників виходять на "маскі-шоу". "Вороги" без проблем та сантиментів депортуються...

Тобто, вони все-таки МОЖУТЬ, але коли хочуть.

І це страшний удар по легітимності. Адже тепер у кожного громадянина може виникнути питання: "Чого вся ця махіна не працює проти сепарів та ворогів України"?

І відповідь тут може бути лише одна. Вороги України - не вороги владі України. І оформлення такої думки - найнебезпечніша тенденція. Для самої влади.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...