Хіти тижня. На виборах в Німеччині виграв Путін: Портников зробив несподівану заяву

​Попри те, що на виборах до Бундестагу найбільше голосів зібрали християнські демократи – виграв на них президент Росії Володимир Путін.

Таку думку висловив політолог Віталій Портников і нагадав, що і ХДС, і СДПН отримали найгірший результат за всю післявоєнну історію Німеччини, повідомляють Патріоти України.

"Можливо, комусь це твердження здасться занадто сміливим. Але однією з головних тем в передвиборній кампанії стала міграційна криза – саме вона коштувала християнським демократам традиційних виборців і перетворила на третю політичну силу в країні правопопулістів з «Альтернативи для Німеччини", – зазначив він.

Портников наголосив, що безпрецедентна кількість мігрантів навалилася на Німеччину саме завдяки російськими зусиллям в Сирії.

Він додав, що відновлення балансу німецької політичної системи перетворюється в найважливішу завдання четвертого терміну Меркель.

Якщо Меркель залишить свою посаду, залишивши Німеччину без путінської «Альтернативи» і надавши нове дихання європейському проекту, їй не просто буде забезпечено місце в підручниках історії. Їй буде забезпечено місце в нашій вдячній пам'яті, тому що в цьому випадку у нас з'являється шанс. Простий шанс жити на мирному континенті, починаючому забувати – а не знову згадувати – що таке тоталітаризм і тиранія. Континенті, жителі якого не будуть пишатися ні Гітлером, ні Путіним.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...