Хіти тижня. Нардепа підозрюють в причетності до загибелі українських офіцерів

Народний депутат України від "Самопомочі" Семен Семенченко може бути причетний до смерті двох офіцерів.

Семен СеменченкоПро це в інтерв'ю "Обозревателю" заявив доброволець батальйону "Донбас" Олександр Калашник з позивним "Калаш", якого в 2014 році, за його словами, викрали охоронці Семенченка, передають Патріоти України.

"Вранці десятого серпня 2014-го гинуть "Монгол" і ще один офіцер "Немо", якого планували зробити командиром батальйону "Донбас". Інші офіцери свідчать, що Нацгвардія направила його, щоб він освоївся з батальйоном, встановив контакт і став керівником. Втім, вони обидва загинули при загадкових обставинах. У мене немає доказів, що їх смерть не була випадковою, але вона дуже підозріла", - зазначив Калашник.

За його словами, є бійці, які стверджують, що незадовго до загибелі офіцерів чули сварку Семенченка і "Монгола".

"Вони обговорювали наступну ситуацію: при взятті Лисичанська російські терористи кинули багато зброї."Монгол" хотів поставити її на облік, Семенченко - не давав. Начебто "Монгол" погрожував поїхати до Києва і шукати там допомоги в цьому питанні. Від себе можу сказати, що трофейна зброя таки зникла в невідомому напрямку", - підсумував Калашник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...