Хіти тижня. Названо причину, яка врятувала Україну від повномасштабного наступу Росії (відео)

Російська Федерація не ризикнула розгорнути широкомасштабний наступ на Україну лише тому, що через територію нашої країни пролягає ГТС.

Кирило Сазонов

Таку думку висловив політолог Кирило Сазонов, – передають Патріоти України з посиланням на «5 канал».

«Один з моментів, чому Росія не змогла почати масштабний наступ в 2014 році на територію України – на Київ, на Чернігів і далі, тому що по Україні йде ГТС. Велика масштабна атака, і ГТС в будь-якому випадку буде зруйнована, ми не зможемо в умовах масштабної війни прокачувати нормально газ в Європу і Європа влітає у великі проблеми», – повідомив політолог.

За його словами, як тільки цей запобіжник зникає і газ йде по Північному Потоку – такої великої причини відмовитися від спроби наступу у Росії вже немає.

Як відомо, раніше Сазонов повідомив, що уся «російська весна» – це історія тотальної брехні. Пропагандисти «референдуму» працювали досить швидко, оскільки проект було заплановано на 2015 рік.

«Янукович спровокував революцію і їм усе довелося робити швидше», – додав Сазанов.

За словами експерта, ініціатори «референдуму» обіцяли, що регіон отримає більше свободи. На той час багато жителів територій були переконані, що Донбас «годує» всю Україну, саме тому й підтримали ідею створення «ЛНР». Чимало жителів нав’язливо вірили в республіку, а дехто надіявся на «кримський сценарій» приєднання до Росії. Особливо надії на «ЛНР» покладали пенсіонери і представники силових відомств, які сподівалися, що отримуватимуть пенсії і зарплати, як в РФ.

Зараз, за три роки існування «ЛНР», переконання дещо змінилися.

«За моїми оцінками, від 10 до 20% людей чекають повернення в Україну, 10–20% – прихильники Росії, а решта населення «ЛНР» залишилося «болотом», для яких головне – щоб було тихо й не важливо, хто керує», – прокоментував політичний оглядач.

Окрім цього, Сазонов наголосив, що бойовиків до дій примушують російські куратори, аби посилити тиск на Україну.

«У Росії два важелі впливу на Україну: наші полонені, яких вони не повертають, і обстріли», – зазначив він.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...