Хіти тижня. "Подивіться, що ви несете Україні": Тверський вразив мережу зверненням до росіян через Донбас (відео)

Популярний російський блогер показав масштаб біди, яку на Донбас принесли росіяни.

Скріншот

У мережі оприлюднили зворушливе відео про втрати українців у війні на Донбасі. Відповідний ролик на своїй сторінці в Facebook опублікував російський блогер Олександр Тверський, повідомляють Патріоти України.

"Перші кадри - це похорони захисника України Андрія Добровольського, вбитого 17 листопада російськими окупантами. А далі народився невеликий кліп у мене. Строго не судіть, я в цьому не професіонал, просто дуже хочеться відобразити, донести, докричатися. Та й просто, що на душі. Подивіться, що ви несете Україні - які біди і горе. І в той же час, подивіться, приречені загарбники, з яким великим народом ви зв'язалися", - написав блогер.

Нагадаємо, раніше американські військові таємно відвідали лінію фронту на Донбасі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маневреність" ворогам не допомогла: Окупантів залишили "без колес" на Бахмутському напрямку (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:39

Бійці Державної прикордонної служби України "викладають" практичні уроки піхоті РФ, яка взяла за звичку добиратися до лінії фронту мотоциклами. Про таку хитрість ворога раніше згадували у 92-й окремій штурмовій бригаді, передають Патріоти України. Як п...

Журналіст Роман Цимбалюк пояснив, чому не варто сміятися з російських ток-шоу

субота, 27 квітень 2024, 22:27

Над пропагандистами та їхніми заявами не варто сміятися, оскільки до погроз, які лунають на мільйонну аудиторію, слід ставитися дуже уважно. Таку думку висловив журналіст Роман Цимбалюк в інтерв’ю «Главкому», передають Патріоти України. Журналіст не по...