Хіти тижня. Порошенко vs Аваков: Журналістка розповіла, як Гарант "збиває" своїх противників

Банкова притискатиме Авакова і далі, бо тепер до цього буде підштовхувати сам політичний процес.

Фото: 112.ua."Останні кілька тижнів заінтриговано спостерігала за зміною тональності Саакашвілі щодо Авакова. То він "відмовився виконувати злочинний наказ" щодо вилову на вулицях грузинів і їх вивезення з країни спецбортом Нацгвардії, то ще щось відмовився", - пише на своїй сторінці у Фейсбук журналістка Тетяна Даниленко, повідомляють Патріоти України.

"Та й сам Аваков не особливо "бе-бе-бе-бе" останнім часом. Звичайно в політиці все не настільки лінійно, як описують конспірологи, але регулярні зливи з АП про конфлікт з главою МВС теж не могли бути просто так. Як і зливи про те, що навмисне пропустив Саакашвілі через кордон, свідомо не розганяв мітинг і тд.

Виглядає все так, ніби Петро Олексійович всерйоз налаштувався збивати Авакова незалежно від зовнішніх причин і незалежно від можливих наслідків. Якби той не пустив Саакашвілі і влаштував криваву баню на кордоні, якби розігнав мітинг під Радою, якби особисто ловив грузинів на вулицях, то цей процес був би запущений ще раніше. Багато хто вважає, що АП не зацікавлена в проблемах всередині коаліції. Але Яценюка збили і коаліція не розпалася, а навпаки - між "Народним фронтом" і БПП все стало навіть тепліше, ніж було. "Фронтовикам", в силу їхніх рейтингів, не до гордості.

Банкова буде збивати Авакова і далі, бо тепер до цього буде підштовхувати сам політичний процес. Не може ж бути міністром внутрішніх справ людина, у якої син опинився в СІЗО за підозрою в корупції. Причому це такий цугцванг, що якщо провину сина не доведуть - виглядатиме, ніби його відмазали. І невідомо, що гірше.

Усе це дуже і дуже в стилі Петра Олексійовича. Соррі, не вірю я в збіг обставин і повну незалежність нових антикорупційних органів. Далі буде ще цікавіше".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Хочу спитати тих дегенератів, які більше за всіх стрибали з трусів для заборони Телеграму, як тепер масово збирати інформацію та взаємодіяти з ТОТ", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 0:00

"Хочу сказати велике "дякую" тим додікам, які кричали про підконтрольність телеграму ФСБ. Ця хвиля лайна помножена на хайп і політику дійшла до засновника ТГ. І він заявив що буде видаляти боти для передачі координат і у нас і у русні", - пише журналіс...

Гаубиці "Гвоздика" та "Акація": Британська фірма купила радянську артилерію Саддама Хусейна і відправила в Україну, - ЗМІ

неділя, 28 квітень 2024, 23:53

Приватна фірма Tanks-a-lot, що базується у Великій Британії, скористалася можливістю придбати старі радянські гаубиці, які колись служили частиною арсеналу колишнього диктатора Іраку Саддама Хусейна, інформують Патріоти України. Як пише сайт bneIntelli...