Хіти тижня. "Рассуждать россиянам о событиях в Украине - это, знаете, как евнухам - о женской бане" - російський політолог (відео)

За словами політолога, у РФ немає громадянського суспільства, тому росіяни не розуміють подій, що відбулися в Україні під час революції 2014 року.

Андрій Окара. Фото:segodnya.ua

У 90-ті роки в Росії почало зароджуватися і померло громадянське суспільство, тому росіяни не можуть судити про події часів Революції гідності в Україні. Про це заявив російський політолог Андрій Окара в ефірі телеканалу "Россия 24", передають Патріоти України.

"Воно тоді мало народитися (громадянське суспільство у РФ. – реф). На жаль, тоді воно народилося, і вже померло. І тепер нам міркувати про те, що відбулося в Україні – це, знаєте, як євнухам про жіночу лазню... Громадянське суспільство – це суспільство суб'єктних громадян. На жаль, громадяни та населення, це велика різниця", – підкреслив він.

Політолог додав, що дуже складно обговорювати легітимність дій протестувальників під час Майдану.

"Тоді була ситуація крайньої необхідності. Тоді людей розстріляли на Майдані, 53 людини", – підсумував Окара.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Війна та передова до кінця - то для бідних та "дурних": Як багаті та безсовісні "непридатні" прокладають собі шлях за кордон при потуранні можновладців, — ЗМІ (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 8:15

Цих мажорів не шукатимуть віськомативці. Журналістське розслідування вскрило один з наганебніших видів корупції в Україні під час війни. Чартер, Ferrari, Lamborghini, BMW, день народження на Ібіці, озеро Комо — це лише деякі зі складових однієї відпуст...

На базі колишнього угрупування прикриття кордону (УВ "Брянск", УВ "Курск" та УВ "Белгород") створюється угрупування військ (УВ) "Север" - Костянтин Машовець

вівторок, 16 квітень 2024, 8:05

1. Після формування на базі військ (сил) Західного воєнного округу (ЗВО) двох інших округів - Московського та Ленінградського (МВО та ЛВО) продовжується перегрупування військ колишнього ЗВО... На базі колишнього угрупування прикриття кордону (УВ "Брянс...