Хіти тижня. Санітарна зона і відстріл: Районам на кордоні з РФ напророчили страшне майбутнє

Так буде доти, доки в Росії не зміниться політичний режим, переконаний експерт.

Ілюстрація: censor.net.ua

Україні після звільнення Донбасу доведеться перетворити прилеглі до кордону з Росією території у так звану "санітарну зону", яка повністю прострілювалася б артилерією. Про це в ефірі "Обозреватель.LIVE" заявив військовий експерт Юрій Колесников, повідомляють Патріоти України.

"Зрозуміло, що росіяни підуть і будуть діяти так, як діяли на Луганському напрямку. Як тільки наші війська підходять до кордону, вони починають їх зі своєї території обстрілювати. Тобто нам доведеться зробити таку санітарну зону, де залишаються тільки терористи та снаряди. За базу ми можемо ставити відстань пострілу системи "Півонія" - це 37-47 км", - зазначив він.

За словами Колесникова, така ситуація може проіснувати до зміни політичного режиму в Росії.

"Якщо на цю територію заїжджає російська колона, то її просто валять, нічого не пояснюючи. В'їжджає російська артилерія - її валять. А в цій зоні вони хочуть утилізувати своїх фашистів? Будь ласка, не питання. Наша артилерія їх там кладе. Вони хочуть утилізувати там свої війська? Взагалі без питань. Наші з задоволенням їх утилізують. Щоб не робити того, що ми виходимо на кордон і починаються обстріли з їхньої території. Нам доведеться деякий час тримати цей санітарний кордон, поки в Росії не запалає. А там займеться", - упевнений експерт.

Нагадаємо, раніше український журналіст Роман Цимбалюк осадив російських пропагандистів в ефірі однієї з телепрограм на каналі "Росія 1".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...