Хіти тижня. "Смотрите за руками. Как незатейливо ПриватБанк ворует ваши деньги с ваших карточек", - блогер (фото)

У мережі розповіли про неприємний інцидент, який стався при купівлі авіаквитків.

Ілюстрація: rian.com.ua

"Смотрите за руками: вы покупаете на украинском сайте, авиабилеты за гривну. Сайт выставляет счёт в гривне 7403 грн.", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Вадим Томашевський, передають Патріоти України, і продовжує:

"ПриватБанк, в транзакциях по счетам, списывает 7403 грн, согласно выставленному счету, но, у вас на карточном счету, банк списывает 7431.33 и делает похерфейс и бровки домиком, авось не заметите.

Далее, когда представителя банка, спрашивают, какого пениса, банк ворует мои деньги, он делает лицо как у кота из Шрека и начинает нести чушь, про двойную конвертацию...

Когда этого нашколившего котёнка, тыкают носиком в его же дерьмо, он понимает, шо номер не удался и начинает извиняться, обещая закрыть вопрос до 19/07.

19/07, банк тупо морозится, на вопрос: где деньги, Зин...

20/07, банк продолжает отмораживаться...

Вспоминается история прошлого месяца, когда из-за небольшой суммы, банк задрачивать меня круглосуточно по телефону и смс, но тогда, я ему был должен. Теперь банк должен мне и его это не волнует.

Какой вывод из этой истории?! Закрывать счёт у воришек...

Вот так вот, незатейливо, ПриватБанк, ворует ваши деньги, с ваших карточек... Не много, но как говорится, курочка, по зёрнышку. А клиентов то у банка, много миллионов, авось и не заметят..."

Нагадаємо, ПриватБанк дозволить владі моніторити доходи своїх клієнтів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...