Хіти тижня. У мережі розгорілася запекла суперечка навколо поста блогера про війну

Суперечки виникли через думки блогера і волонтера Наталі Юсупової про війну на Донбасі і підготовку до Нового року.

Наталія Юсупова

"Вчора поверталася пізно додому, живу в центрі, проїжджала саме повз встановлену ялинку. Все красиво, горять вогні, свято наближається. Такий контраст... Вчора по Києву мчали 20 швидких, "подарунок" із передової, а тут зовсім поруч тисячі людей вже святкують, шашлики за кілька сотень грн, сміх, радість, всім добре та весело", - написала Наталя Юсупова у своєму блозі, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що порівняно з таким торжеством, коридори шпиталю, де перебувають поранені бійці АТО, порожні.

"Кругом одне ниття, як важко жити, які всі бідні, нещасні, влада дістала, всі скоти. А в місті мільйон машин, у супермаркетах пройти не можна, народ все скуповує... В одній країні два різні світи!" - написала Юсупова.

"Багато хто забув, що завдяки саме тим, хто на передовій, Ви можете святкувати, пити і гуляти! Війна набридла, а свята не набридли, так і хочеться сказати, скільки ж можна жерти?!" - додала вона.

На сторінці Обозревателя у Facebook думки людей розділилися. Одні підтримали позицію блогера, інші ж - ні.

"Мені боліло, коли син був у АТО першої хвилі - голодних, роздягнених. Йшла повз вітрини ресторанів і плакала", - написала Інна Сербіна.

"Сам заробив свої гроші і сам вирішую куди їх витрачати і як проводити своє дозвілля, хто хоче - йде воює, хто хоче - обирає інше життя, так що нєфіг заздрити і рахувати чужі гроші", - відповів Last Omen.

"Нісенітниці нісенітницькі... Тобто, якщо я зайшла в супермаркет за батоном і молоком - все, черства безсердечна все скупляюся вічно жру... Звідки шановний автор знає, що ці люди з шашликами і в супермаркетах ніяк і нічим не допомагають хлопцям у шпиталях і в АТО? Не варто узагальнювати і всіх під одну гребінку гребти..." - написала Тетяна Ярославцева.

"Права на 100%... Соромно, коли несуть такі сумки з продуктами з АТБ і стоять розповідають про "геноцид", "зубожіння" і т.д... Фу... Нудить..." - зазначила Світлана Боса.

"Так і не зрозумів, що автор цих рядків хоче від українського народу. Йти в наступ проти Росії? Не потягнемо, це всім зрозуміло. Сидіти чотири роки і сумувати? Збирати гроші на танки і амуніцію? Люди звикли до такої ситуації. Людина така істота, яке може пристосовуватися. і ще, скільки людей страждає від війни, Ви не замислювалися? "Сіра" зона і все. По ту і цю лінію фронту, вже давно, йде цілком мирне життя", - написав Сергій Рибка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...