Хіти тижня. Вся суть "ДНР" в одному кадрі (фотофакт)

"Дурацкая наротная республика" - так мешканці окупованого Донбасу охрестили терористичну недореспубліку.

В "ДНР". Фото: novyny.online.ua.На одній із зупинок громадського транспорту в окупованому населеному пункті Ясинівка, розташованому недалеко від Макіївки Донецької області, з'явився напис, який відображає всю суть терористичної організації "ДНР". Фото опубліковано в Twitter, повідомляють Патріоти України.

На знімку зображений павільйон зупинки, стіна якого розфарбована квітами "прапора" так званої "ДНР". Зверху білою фарбою нанесена фраза: "Безглузда наротна республіка". Фотографія була зроблена 18 червня. Зі слів очевидців, правдивий напис з'явився на зупинці зовсім недавно.

Раніше стало відомо, що українські активісти поширили на окупованих територіях Донбасу, в тому числі в Донецьку та Луганську, проукраїнські листівки із закликами до місцевих жителів допомогти повернути регіон до складу України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація навколо Очеретиного важка і може погіршитися. Чим небезпечне просування ворога - Михайло Жирохов

вівторок, 23 квітень 2024, 11:59

Військовий експерт Михайло Жирохов прокоментував в ефірі Radio NV, яка ситуація навколо селища Очеретине, де, як повідомляється, є просування росіян, передають Патріоти України. «На жаль, ситуація навколо Очеретиного дуже важка і вона має схильність до...

"Виникло відчуття, що ми працюємо": Спікер "держради Криму" забув вимкнути мікрофон і озвучив цікаві речі (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 11:44

Так званий «голова держради» у тимчасово окупованому РФ Криму Володимир Константинов, йдучи на перерву, забив вимкнути свій мікрофон і випадково наговорив у нього зайвого. Відповідне відео було оприлюднено у соцмережах, передають Патріоти України. На н...