Хіти тижня. Загинули через власну помилку? З'явилися нові дані про розгром ПВК "Вагнер" в Сирії

Відзначається, що бійці "Вагнера" нібито без дозволу командування атакували нафтопереробний завод. Однак списувати все на мертвих стара, "добра" радянсько-пострадянська традиція. Можливо ми є свідками кремлівської операції "Прикриття".

Російські найманці з ПВК "Вагнер" в Сирії загинули через власну помилку, - пише російський "Комерсант" з посиланням на анонімне джерело, передають Патріоти України.

Операція проводилася з ініціативи місцевих "великих підприємців, які зараз підтримують президента Сирії Башара Асада", розповіло джерело. У загоні російської приватної військової компанії "Вагнер" налічувалося близько 600 чоловік, більшість з яких були російськомовними.

Джерело оцінює втрати серед росіян в 11 чоловік. Видання зазначає, що Міноборони взагалі не розповіло про вбитих росіян, так як вони були "добровольцями", тому в повідомленні відомства згадані лише постраждалі серед сирійців.

Варто нагадати, що мова йде про дві-три ротно-тактичні групи кількістю близько тисячі бійців, десятки танків, десятки бронетранспортерів, дивізіони артилерії. Імовірно, що за кожним ротним стоїть ФСБшник "зі Стєчкиним на відстріл" і групою підтримки колег по зачистці. Тому така інтерпретація безумовно на руку Кремлю, а от чи правда це чи операція з інформаційного прикриття ганебного і кривавого провалу, залишається питанням.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...