Хіти тижня. "Заї*али вже своїм Кримом": Мережу розлютив новий російський кабріолет (відео)

Користувачі мережі висміяли не тільки саму ідею і дизайн автомобіля, але і його назву.

У мережі підняли на сміх розробку російських конструкторів, так званий родстер з назвою "Крим", який вийшов на базі легкового автомобіля LADA Kalina, повідомляють Патріоти України.

Як пише "Лайф", розробники порівнюють новинку з гоночним болідом, так як двигун авто розміщений перед задньою віссю. У свою чергу, користувачі соцмережі назвали родстер "черговим відром", на яке "соромно дивитися".

Відзначається, що "Крим" вийде на ринок в класах - економ, "середнячок" та VIP. У базовій комплектації автомобіль буде важити близько 950 кг. Його кузов зроблений зі сплаву, що включає в себе алюміній і леговану сталь.

Елементи обважування в бюджетних версія кабріолета будуть виготовлені з пластику, в більш дорогих варіантах - з композитного пластику, базальтового волокна та карбону.

Так як базою "суперкара" стала LADA, виробники очікують, що ціни на обслуговування "Криму" будуть доступними.

Презентаційний ролик викликав в мережі хвилю іронії.

"Пипець, який жах. Дизайн убогий, вже фара не працює", "Цей колгосп все ще намагаються просувати? Зібрали з гі*на і палиць", - стали сміятися в обговореннях.

Користувачі мережі висміяли не тільки саму ідею і дизайн автомобіля, але і його назву.

"До чого тут Крим? Заї*али ви вже своїм Кримом. Чому вже тоді не "КримНаш?", " Да, з такою назвою вдвічі соромно буде бачити ЦЕ на вулицях... "- також підкреслили в мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...