Хочеться вірити, що вона не є "агентом Кремля": Тука розповів про справжні мотиви візиту Савченко в ОРДЛО

На думку заступника міністра нардеп відвідала окуповані території, намагаючись легітимізувати прямі переговори з ватажками терористів.

Георгій Тука. Фото:vchaspik.ua

Візит народного депутата Надії Савченко на окуповану територію Донбасу потрібно розцінювати як спробу легітимізації прямих переговорів з ватажками "ДНР" та "ЛНР". Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука, зазначають Патріоти України.

"Кілька слів про поіздку Надіі Савченко в ОРДЛО.

1. Безпеку візиту забезпечували на найвищому рівні. Зокрема, Деніс Казанський висловлює обгрунтовані підозри в тому, що це були саме росіяни, а не місцеві бойовики.

2. Візит проходив під чуйним супроводом російських "Звезд" і інших російських агітпропів.

3. Якщо вірити "Комсомольской правде", Савченко ще й постріляла разом з ДНРівцями і заявила, що вони "нормальні хлопці", з якими разом треба позбутись корумпованоі влади.

4. Єдине, чого реально домоглась Надія Савченко - вона отримала листи від наших полонених.

ВИСНОВКИ:

- Росія використовує вчинки Надіі Савченко на свою користь;

- терористи не передавали листи наших полонених через міжнародні організаціі;

- "картинка", яку зробили "Звезды", в подальшому буде використана не тільки для демонстраціі "чудових умов утримання", а й для того, щоб демонструвати рівень демократіі та безпеки (навіть "вбивця журналістів" почуває себе безпечно!) як аргумент для агітаціі щодо можливості проведення місцевих виборів в ОРДЛі;

- здійснюються спроби "легітимізаціі прямих переговорів" з вождями ОРДЛи задля того, щоб підтвердити статус "внутрішнього громадянського конфлікту" та вивести з переговорів і саму Росію і ОБСЄ.

p.s. Хочу вірити в те, що Надія Савченко не є "агентом Кремля". Разом з тим вважаю, що Росія вміло використовує іі в суто своїх цілях. Якщо Савченко не дослухається, її "діяльність" варто обмежити законним шляхом." - написав Тука.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...

Поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - Віктор Андрусів

субота, 20 квітень 2024, 0:16

"Я не прихильник теорій змов. Навпаки, прихильник фрази: "Не треба пояснювати всесвітньою змовою звичайне розп...здяйство". Але поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - пише політолог Вікт...