​Хресна хода на Київ і кривава бійня: Коли Путін їде молитися на Валаам – чекай нової біди

Важливі, і останнім часом криваві рішення президент «всея Руси» приймає подалі від Москви. Усамітнення з патріархом Кирилом, котрий яро підтримує кривавого правителя у «збиранні Русі» вказує на можливий від думок агресора

Кремль в ситуації, коли йому вже час задкувати перед світовими потугами або підвищити ставки, намагаючись у «останньому бою» виграти битву за нову імперію. Відомий російський блогер Андрій Мальгін пов'язав зникнення президента РФ Володимира Путіна з його новими планами щодо нашої країни, зазначають Патріоти України.

Про це він повідомив в Twitter. "Путін знайшовся на Валаамі, ось як. Минулого разу він там так само таємничо сидів кілька днів у квітні 2014 року. Потім запрацювали гармати", - зазначив Мальгін.

"Неспроста цей Валаам. Чи буде відповзати з Донбасу, або шарахне по Україні з усіх стволів", - вважає блогер.

"Ще конспірології. Великі гидоти П. приурочити до олімпіади, на яку рос.спортсмени не поїдуть. На Валаамі молиться, щоб гидота вдалася", - додав Мальгін.

Хресна хода - вид ззаду. Міцні чоловіки військової статури за спинами юродивих бабусь, як і обіцяв Путін

Нагадаємо, що в Україні триває «Хресний хід на Київ», організаторами якої, судячи з символіки, виступили прибічники «русского мира». Серед "ідеологічних натхненників" помічений наближений до Медведчука В'ячеслав Піховшек. За благенькими бабусями рухаються чоловіки військової статури. Дуже схоже на початок «антихунтівських» заворушень весни 2014 року, коли за спинами цивільної масовки виростали озброєні тітушки, котрі розпочинали криваву бійню та захват влади на місцях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...

"Работайте, братья": Окупант розстріляв командирів з управління артилерійського дивізіону (фото)

субота, 4 травень 2024, 17:01

Російський окупанти розстріляв своїх товаришів по службі з управління артилерійського дивізіону, передають Патріоти України. Як повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ", росіяни оголосили план "Перехоплення", щоб затримати стрільця. За інформацією к...