Хроніка квазідемократів-кримнашів: "Убогі опозиціонери міряються х*ями, хто більше зробив у боротьбі з режимом", - Професор Лебединський

Російські опозиціонери "сруться безбожно" між собою, тому ніколи не об'єднаються в боротьбі з режимом.

Олексій Лебединський. Фото: polit.ru.

Опозиція не зможе об'єднатися у боротьбі з режимом у РФ. Про це у Facebook заявив російський опозиціонер і музикант Олексій Лебединський (Професор Лебединський), передають Патріоти України.

"Убогі душею злодюги при владі міряються одне з одним х...ми – машинами, яхтами і палацами, тикають в обличчя одне одному місцями у Forbes, силіконовими продажними дівками і вкраденими мільйонами, але продовжують мило посміхатися одне одному і зображати товариство. А убогі опозиціонери міряються іншими х...ми – хто більше зробив у боротьбі з режимом, хто роздавав листівки чи стояв у пікетах, а хто ні, кидаються взаємними претензіями, хто поїхав, а хто ні, хто виходив на вулицю, а хто вважав це марним, і на ґрунті всього цього сруться безбожно, тому ніколи не об'єднаються", – написав він.

За словами Лебединського, це "й треба першим убогим, які над другими як сміялися, так і продовжують сміятися". "Цілком заслужено", – резюмує музикант.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело