Хроніка окупації Криму: "Як мене тролили, коли я в березні-квітні 2014 року писав про роль Юлії Тимошенко на двох засіданнях РНБО", - Тарас Чорновіл

Екс-нардеп пригадав лідерці "Батьківщини" її участь на засіданнях закритого органу при режимі повної секретності, під час яких вона активно впливала на кінцеві рішення РНБО.

Юлія Тимошенко. Фото:www.volynnews.com

"Як мене тролили, коли я в березні-квітні 2014 року я ще в тому своєму старому фейсбуці писав про роль Юлії Тимошенко на двох засіданнях РНБО (перше - де відбулася здача Криму й на другому - фактична здача Донбасу)! Я за своїми даними тоді повідомляв, що на засіданні закритого органу при режимі повної секретності була особа, яка не член РНБО та не мала жодного права там перебувати, та ще й активно впливала на рішення." Про це пише у своєму Facebook Тарас Чорновіл, зазначають Патріоти України.

"А тут появляються вже стенограми від Пашинського й усе поступово підтверджується. Так, оприлюднення цих документів Пашинським пов'язане з зовсім іншими подіями - це тиск на Тимошенко, яка стала на стежку війни проти Яценюка.

Її вирішили полякати, оскільки в неоприлюднених елементах може бути щось значно більш компрометуюче - такий собі шантаж. Я думаю, що це може бути інше, уже весняне засідання РНБО, де здавали Донбас. Два секретних засідання відвідала - дві території втрачено. Я тоді припускав, що Юля могла бути інструментом у руках свого давнього партнера Путіна весною 2014-го. Й посилався на її участь у двох засіданнях РНБО.

А щойно був брифінг Ю.Тимошенко, де вона наговорила купу "дуже правильних", але юридично безглуздих слів про механізми відставки прем'єра. А після цього Юля зробила найгучнішу заяву мовчанням.

(Найвідвертіші свідчення проти себе ми даємо саме тоді, коли відмовляємося від відповідей.) Вона ультимативно заборонила журналістам будь про що питати крім теми відставки КМУ (тобто не смійте запитуватися про стенограму РНБО!).

Інших питань не виявилося - журналісти прийшли почути не про 2016, а про 2014-ий. Красномовніше підтвердити, що там не все чисто, придумати важко. Це ще одне пояснення, чому до кожної ініціативи Юлії Володимирівни я ставлюся з пересторогою.

А коли її позиція співпадає з моєю, я починаю дуже активно аналізувати, де я міг зробити якусь помилку..." - написав Чорновіл.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...