"Хто нас усіх уже в березні прийдешнього року порятує й виведе з настогидлої "семирічної кризи": Український письменник прокоментував політичні гороскопи

Будь-яке г*вн* трапляється з нами тоді, коли прокидається внутрішній зомбі. Він солодко дрімає всередині кожного з нас. Зовнішньою кнопкою "новорічний гороскоп" його активізують сторонні.
Юрій Андрухович. Фото: Фокус.ua.

"У зірок для землян є гарна новина: ми виходимо з семирічної кризи, яка вже добряче всім набридла", – пишуть на відомому сайті. І тут-таки обґрунтовують свій, здавалося б, не дуже доречний оптимізм: "Сатурн з січня 2018 року буде перебувати у себе “вдома” – у знаку Козерога, приносячи як самому Козерогові, так і іншим земним знакам, Тільцю і Діві, серйозніші життєві зміни. Уран, який у березні повернеться в інший земний знак Тільця, може принести ухвалення водних, земельних законів і рішень стосовно “спірних” територій: Курил, Донбасу, Криму і Каталонії", - пише Андрій Андрухович у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Я, випадковий читач цього повідомлення, відразу ловлю себе на претензіях. Чому криза, яка саме і котра з них? І чому вона семирічна? Що таке особливо кризове почалося в землян 2011-го? Й чому "спірні території" Донбасу та Криму так невимушено перемішано з Курилами й Каталонією, а також із ухваленням якихось "водних" і земельних законів? Мимовільна підозра, що мені вкотре щось (або не тільки щось, а й когось) намагаються втюхати, не полишає у спокої, тож я продовжую читати далі, хоч і не збирався: "Що стосується Сатурна, то він відповідає за вертикаль влади, в якій завдяки, зокрема, і Урану зі знаку Тільця, будуть відбуватися несподівані зміни. Найбезпосереднішим чином це торкнеться України, в якій саме в цей час – у березні – відбудуться президентські вибори".

Ага, от і вилізло шило з мішка – "вертикаль влади". А також "несподівані зміни" в ній. Втюхування стає очевиднішим і відвертішим. Прогноз починає промовляти сам за себе – не якоюсь космічно-астрологічною, а неприховано земною мовою: президентські вибори, зміна влади. Бо ж і орієнтований він, до речі, на землян. Щоб не вводити в оману інших потенційних читачів сайту – марсіан, наприклад, або сатурнян чи меркуріанців.

Зізнаюся щиро: не думав, що в теперішньому інтернеті знову траплятимуться гороскопи. Та ще й не прості собі побутові – на зразок "рибам триматися подалі від скорпіонів, а близнюкам якраз пора замислитися над купівлею нової піжами", ні. Справжні політичні гороскопи, розцяцьковані прямими й непрямими натяками на того (чи ту?), хто нас усіх уже в березні прийдешнього року порятує й виведе з настогидлої "семирічної кризи".

Мені здавалося, що вся попсова астрологія з її віщунами й екстрасенсами вивітрилася з наших щоденних новин (а головне – з наших голів) разом із найдальшими відголосками 90-х. Ми ж це проходили десь близько чверть сторіччя тому, коли всі раптово подізнавалися, хто вони такі за китайським календарем і чого їм – у згоді зі своїми вродженими свинськістю, мавпуватістю чи щурячістю відповідно – слід очікувати від кожного з наступних років.

Усюди, а найперше в кіосках і потягах (бо тоді все продавалось як не в кіосках, то в потягах), продавались якісь книжечки жахливої якості і з жахними пророцтвами. Як і журнали з незліченними світлинами "зіркового подружжя" двох головних астрологів "усього есенґе". Була ще баба Ванга в чорній хустині. З якогось дива все, про що б вона не наляпала, "найбезпосереднішим чином" стосувалося саме України. Така собі україноцентрична провидиця з болгарського задуп’я. Ніби нам своїх місцевих відьом бракувало.

Нині перечитуєш деякі з тогочасних прогнозів – і подиву немає меж. Як усе збувалося, з якою точністю!

От, скажімо: "Россией будет править высокий человек, похожий на царя из семейства Романовых".

І що, хіба не так сталося?

А ще, виходячи з кропітких розрахунків того ж "зіркового гороскопника", кожен із нас, хто дотягнув до третього тисячоліття, мав (або все ще має) стати свідком, наприклад, отаких процесів і подій:

2000-й – народження великого правителя, третього рятівника Землі (чи не той це "высокий человек" із царсько-романовською апарицією, котрий донині "Россией правит"?);

2003-й – початок ери Водолія "на всій території СССР". Відкриються унікальні здатності людей: яснобачення, телекінез, телепортація. Перша зустріч із інопланетянами. Переселення людства на вісім інших планет.

2020-й – криза (та сама чи вже інша?) завершиться (ще раз?!). На світ чекає війна, вбивство Обами і президенство Тимошенко. (Цікаво, чи останні дві події якось між собою пов’язані.)

2032-й – Англія втратить світове панування (!) завдяки правителю, народженому в 2000-му (знову "Романов"?!) Ще того ж року весь світ заговорить винятково російською.

Ну й так далі… Отакі в них для нас, землян, "гарні новини". Розумійте як хочете. Голосуйте, як скажуть зірки.

А взагалі будь-яке г*вн* трапляється з нами тоді, коли прокидається внутрішній зомбі. Він солодко дрімає всередині кожного з нас. Зовнішньою кнопкою "новорічний гороскоп" його активізують сторонні. Не дозволяйте нікому тиснути на кнопки замість вас. І хай у наступному році не збудеться жодна з їхніх новин".

Джерело: За Збручем
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...