Хто він? Лорд, сер, пер, х*р? Навіщо йому англійський паспорт? - Москаль про Насірова

За інформацією САП, у відстороненого глави ДФС разом з українським паспортом, є ще й угорський та британський.

Роман Насіров та Геннадій Москаль. Ілюстрація:http://24tv.ua/

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль емоційно прокоментував інформацію про британський та угорський паспорти відстороненого голови ДФС України Романа Насірова. Про це він сказав журналістам перед початком засідання Ради регіонального розвитку у Києві, передають Патріоти України з посиланням на канал 24.

На думку Геннадія Москаля, президентський закон про заборону подвійного громадянства має стосуватися лише чиновників.

"Половина закону – позитивна. Маю на увазі вищих посадових осіб – починаючи від президента аж до депутата сільської ради. Друге – простих громадян це не повинно стосуватись," – переконаний голова Закарпаття.

За словами Москаля, заробітчани, які заради кращого життя отримали паспорти інших країн, жодної загрози національній безпеці України не несуть.

"Бабця собі пасе корову, молоко несе на ринок. Яку вона загрозу представляє національній безпеці України? Або ті заробітчани, які отримали закордонні паспорти не з такої вже великої любові. А тому, що вони там себе почувають громадянами Євросоюзу – мають медичну допомогу, правовий захист. Європейцями – не в нашій країні, а в чужій", – наголосив Геннадій Москаль.

За його даними, на 10 тисяч населення у Києві подвійних громадян удесятеро більше, ніж на Закарпатті.

В контексті подвійного громадянства він також згадав відстороненого голову Державної фіскальної служби, в якого, за інформацією САП, є не лише український паспорт, а й угорський та британський.

"Ті, хто продалися, живуть у Києві. Для чого Насірову англійський паспорт? Він що лорд, сер, пер, х*р? Хто він? Ніхто – дрібний барига. Ті, хто мають паспорти, вони в Закарпатті не живуть, вони живуть в Європі й інвестують гроші в Закарпаття – перший інвестор – це заробітчани," – наголосив Геннадій Москаль.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....