Хунта в шоці: "Надо валить в Киев", - нестримне бажання гуляти-бухати і, як наслідок, конфлікти з патрулями "ДНР", підштовхнули донецького "ватника" до неочікуваного висновку

Незважаючи на те, що ватник тепер носить курточку з жовто-блакитними кольорами, він спалює український прапор і витирає об нього ноги.

Житель "ДНР" не зміг "втриматися", щоб не витерти ноги об український прапор. Фото:facebook

"Житель оккупированного Донецка Игорь Бодров уже второй раз был задержан правоохранительными органами непризнанной республики за активность во время комендантского часа. Неудержимое желание бухать и гулять по ночам привело к тому, что парень написал "надо валить в Киев"." Про це пише Олексій Мінаков у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

Но о переезде пока говорить рано - уж слишком много антиукраинского успел натворить юноша. Несмотря на то, что Игорь носит курточку с желто-голубыми цветами, он сжигает украинский флаг и вытирает об него ноги.

Зато с удовольствием позирует для фото, держа в руках флаг "днр". А еще заявляет, что готов "давить укропов" РПГ. Да и на "выборах главы днр" голосовал в 2014. Кстати, за Захарченко. "Единая страна" - это хорошо, но какую роль должны занимать в ней такие персонажи?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...