Кільце навколо російського режиму стискається. "Кремлівська доповідь" може змусити РФ сісти за стіл переговорів, - Лубківський

Дипломат підкреслив, що Україні не варто багато очікувати від "списку Путіна", але можна використати таку налаштованість міжнародної спільноти на боротьбу з російським агресором.

Маркіян Лубківський. Фото:112.ua

"Кремлівська доповідь" може змусити Росію сісти за стіл переговорів. Про це сказав дипломат Маркіян Лубківський в ефірі 112 Україна, зазначають Патріоти України.

"Це дуже серйозний крок, який матиме чи не найвідчутніші результати у порівнянні з попередніми санкціями. Кільце навколо російського режиму стискається... Без сумніву, простір ще залишився. Не всі люди у цьому списку - є простір для розширення. Але по суті це останнє навіть не попередження, а дія на ураження. Цей крок може стати найефективнішою дією з боку США щодо Росії. Він може змусити Росію піти на переговори, у тому числі, щодо майбутнього України", - сказав Лубківський.

Він підкреслив, що Україні не варто багато очікувати від "списку Путіна", але можна використати таку налаштованість міжнародної спільноти на боротьбу з російським агресором.

"Для нас це означає внутрішнє очищення від корупції, проведення реформ. Це було б дуже серйозним сигналом і підтримкою для міжнародних партнерів. Бо якщо Україна і далі хворітиме тими проблемами, на які хворіє вже довгий час, то може випасти з поля зору наших американських партнерів", - зазначив дипломат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...