Кінець "русского мира": Доповідь слідчої комісії про збитий Боїнг ховає Мінську угоду, - Казанський

Якщо у наших переговірників вистачить розуму, вони можуть викрутити цю ситуацію куди завгодно. Тепер можна фактично ставити питання про перегляд Мінська.

На місці катастрофи Боїнга. Фото: espreso.tv.

Відомий блогер, журналіст-переселенець Денис Казанський, який вимушено покинув Донецьк після його окупації російськими гібридними військами, запевняє, що у сьогоднішнього вердикту по "Боїнгу" (учасники Міжнародної слідчої групи, які проводили розслідування катастрофи, повідомили сьогодні в Нідерландах, що рейс MH17 "Малайзійських авіаліній" був збитий в липні 2014-го над Донеччиною з російського ЗРК "Бука", а постріл здійснений з території, підконтрольній проросійським бойовикам), є ще одна важлива сторона. Про це він написав на своєму сайті, передають Патріоти України.

"Это по сути международное признание факта российской военной агрессии против Украины, - заявив Казанський. - Если у наших переговорщиков хватит разума, они могут выкрутить эту ситуацию куда угодно. Теперь можно фактически ставить вопрос о пересмотре Минска.

Да и требовать от Украины выполнения этих соглашений теперь по сути нет никакого резона, раз всему миру ясно, что никаких "ЛНР" и "ДНР" нет, а есть армия РФ на нашей территории. Какие могут быть выборы на Донбассе, если там Российская армия? ...Но самая хохма - это как теперь будут выкручиваться наши доморощенные проститутки, которые до сих пор уверяли, что у нас идёт Гражданская война".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...