Kiss хоче заробити на рокерському жесті "коза"

Вокаліст і бас-гітарист відомої рок-групи Kiss Джин Сіммонс звернувся до Відомства з патентів і товарних знаків США.

Він заявив, що був першим, хто використав відомий серед рокерів жест "коза", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Сіммонс стверджує, що жест з вказівного пальця і мізинця він винайшов під час туру групи Kiss Hotter Than Hell в 1974 році. Про це повідомляє The Hollywood Reporter. До своєї заяви музикант додав інфографіку.

У той же час, Джон Леннон демонстрував цей жест на обкладинці синглу The Beatles Yellow Submarine / Eleonor Rigby в 1966 році.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...