Хіти тижня. "Не люблю "Єдину Росію". Та і він сам набрид": Російський рок-музикант здивував висловлюванням про Путіна (відео)

Костянтин Кінчев заявив, що став відомою людиною ще тоді, коли про нинішнього президента РФ ніхто та нічого не знав.

Костянтин Кінчев. Фото: соцмережі.

Соліст російської рок-групи "Аліса" Костянтин Кінчев розповів про своє ставлення до президента РФ Володимира Путіна в інтерв'ю відомому журналісту і відеоблогеру Юрію Дудю. Запис розмови був опублікований на YouTube-каналі "вДудь", передають Патріоти України.

"Навіть не привітаюсь, поки він сам не привітається. Коли країна ще не знала, хто такий Путін... про Кінчева знала практично вся країна", - заявив він про своє ставлення до лідера Російської Федерації.

Кінчев сказав, що не готовий виходити на акції протесту, як це робив у 90-і. За його словами, його "все влаштовує". Однак, музиканта дуже обурює партія "Єдина Росія", і йому набрид Путін.

"Мене "Єдина Росія" обурює. Я не люблю "Єдину Росію". Та мені і Путін набрид, чесно кажучи. Інша справа, що мені зрозуміло, що без нього почнеться "дєрибан" країни. Тому нехай сидить, хоча він мені набрид. Ну скільки можна його бачити вже, бачити не можу! Скільки хоче, нехай стільки й сидить, як цар-батюшка. Було б краще, щоб він прийняв уже вінчання на царювання, і заспокоїлися б усі. Я взагалі за монархію, тому що на такій величезній території може тільки монарх управляти", - вважає артист.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...