Кох запропонував Україні єдиний, на його думку, можливий план із знешкодження агресора

Спочатку країни НАТО можуть Україні відмовити, але з часом Путін настільки усім набридне, що вони можуть і допомогти.

Проти Путіна. Фото: rufabula.com.

Російський державний діяч Альфред Кох порадив Україні офіційно звернутись до НАТО, або її членів, із проханням про допомогу у конфлікті із Росією. Про це Кох написав на своїй сторінці у соціальній мережі, передають Патріоти України.

Сам Кох не знає, чи подібного роду звернення були, однак вважає такі запити єдиним шляхом для врегулювання кризи в Україні. «А Україна офіційно зверталася до НАТО або до якого-небудь його члену (США, Великобританія, Польща, Туреччина - неважливо) з проханням надати допомогу в боротьбі з сепаратистами, захисту кордонів і в забезпеченні територіальної недоторканності і суверенітету? Як ось Асад звернувся до Путіна, за аналогією», - поцікавився Кох.

Сам Кох розуміє, що Альянс, швидше за все, відмовить Києву. «Я розумію, що відмовлять. Але Україна зверталася чи ні? Це нехай вони потім у своїх Вашингтонах і Стамбулах викручуються, а ви попросіть! Нехай м'яч буде на їхньому боці. Життя воно довге... Сьогодні Путін ще не всіх дістав. А час мине і набридне він до чортиків. І стане зрозуміло, що Україні потрібно допомогти», - резюмував Кох.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...