"Кохана людина" нардепа Лещенка назвала тваринами українців, які не співчувають російським військовим з Ту-154

Дуже цікаво, звідки взялася емпатія до російських військових і пропагандистів у подруги народного депутата України.

Анастасія Топольська. Фото: ТСН.

Співмешканка депутата Лещенко Анастасія Топольська назвала "легкодухими тварюками" українців, які не співчувають загиблим російським військових. Про це повідомив блогер Роман Шрайк на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Топольська зазначила, що українці стали "жалюгідними легкодухими ушльопками, які так зло радіють авіакатастрофам і іншим нещастям росіян".

Блогер зазначив, що почуття емпатії по відношенню до російських військових українці втратили лише після того, як Росія окупувала територію України, знищивши тисячі громадян країни. “Малодушными ушлепками” мы стали, когда россия аннексировала Крым. Когда гиркинцы начали бойню на Донбассе. Когда наших людей резали заезжие “казаки”. Когда украину обстреливали с территории России.

Когда российские войска расстреливали наших военных, идущих по “зеленому коридору” под Иловайском. Когда буряты на танках приезжали “бороться за права русскоязычных” в Дебальцево. Когда “вежливые люди” улюлюкали, сбивая малайзийский Боинг, а потом “прятались в домик”, осознав что натворили. Когда пропагандисты рассказывали про хунту, карателей и распятых мальчиков и когда нашу страну насиловали раз за разом с особым цинизмом. Раз за разом. Информационно, экономически, политически, дипломатически и просто расстреливая, взрывая и уничтожая”, – написав Шрайк. Також блогер задався питанням звідки взялася емпатія до російських військових і пропагандистів у подруги народного депутата України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...