Коли дружина генпрокурора, заступник голови фракції БПП розказує про "ефективний контроль з боку РФ" - це повне дно, - журналістка (відео)

Заступник керівника фракції БПП у Верховній Раді України Ірина Луценко повідомила, що у відповідності до останніх рішень КМУ окуповані РФ території запропоновано називати територіями, що перебувають під "ефективним контролем Росії".

Ірина Луценко. Фото: 112.ua.

Можна списи ламати і чуби рвати щодо питання "називати ОРДЛО окупованими територіями чи ні", однак... Коли дружина Генпрокурора (!!!), замглави фракціі БПП (!!!), пані, яка неофіційно претендує на посаду голови фракціі -- розказує в ефірі ICTV 15 хвилин про "ефективний контроль Росіі" -- це повне дно. Так написала на своїй сторінці в Фейсбук журналістка Marina Daniluk-Yarmolaeva, передають Патріоти України.

"Синдром Савченко передається в раді повітряно-крапельним шляхом. Боюсь одного дня дійде до того, що українські розумники ще подякують РФ за досвід і ефективний контроль, який забрав 10 000 життів і наніс збитків на мільярди. Можна ще контрибуцію поплатить. Ми ж багата і добра держава", - пише Данилюк-Єрмолаєва.

Пост журналістки викликав бурхливу дискусію серед користувачів мережі:

До обговорення долучився і генпрокурор України Юрій Луценко:

Виступ народного депутат Ірини Луценко, де прозвучало вищеописане, починається з 1:59:29.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...