Коли любителі халяви виходять на урядовий рівень - відбувається те, свідками чого ви є усі 25 років незалежності - блогер

Люди, котрі тягнуть з передової зброю, набої, гранати, тощо - це не майбутні борці за незалежність або кращі умови життя суспільства. Це ті, кому на*рати чи вистачить на передовій зброї та боєприпасів у випадку, якщо почнеться несподіваний " зашквар".

Українці ще не навчилися проходити повз халяву. Ілюстрація:UAinfo

"Не очікував таку хвилю несприйняття моєї критики любові до халяви та чужого майна, що має місце в сучасному українському суспільстві." Про це пише у своєму Facebook Rustam Tashbaev, передають Патріоти України, продовжуючи:

Тому хочу написати тут деякі пояснення-тезиси.

1. Бажання щось поцупити не є особливостю УСІЄЇ НАЦІЇ БЕЗВИКЛЮЧНО.

Але великий у ПОРІВНЯННІ з американцями та німцями процент БАЖАЮЧИХ ЩОСЬ ПОЦУПИТИ АБО ОТРИМАТИ НА ХАЛЯВУ кидається в очі.

2. Кращий повітряний ейс Люфтваффе, що з 1943 року і до кінця війни збив більше аніж 300 літаків червоної армії писав у своїх спогадах про радянський полон: "якщо в тебе була можливість щось вкрасти практично без ризику покарання і ти це не зробив - то радянські вважають що в тебе щось не так з головою".

Ви хочете приєднатися до суспільства цивілізованих країн - позбавляйтеся любові до халяви.

Я маю на увазі саме жадобу тих, кого можна назвати пересічними громадянами. А не більш, так би мовити, "професійних" крадіїв, що займаються цим постійно і це в них такий прибуток. Такі є, звісно в будь якій країні або суспільстві.

3. Мені з моєю американською ментальністю зайняло майже два роки, щоб зрозуміти факт того, що люди, котрі тягнуть з передової зброю, набої, гранати, тощо - це не майбутні борці за незалежність або кращі умови життя суспільства.

Це просто ті, хто не може пройти повз халяви. Хто планує конвертувати халяву у готівку. І кому насрати чи вистачить на передовій зброї та боєприпасів у випадку, якщо почнеться несподіваний " зашквар". Чи цю зброю придбають, наприклад, люди, що планують озброєний напад на інкасаторську машину.

На життя своїх співвітчизників, коли мова іде про халявний прибуток - абсолютній більшості мешканців України - просто наср*ти. Що логічно призводить до наступного пункту.

4. Головна ідея попереднього поста, хоч і була надана окремим абзацем - так і не було звернути уваги.

Повторюю. Це не уряд. Це ви самі.

Бо ваш уряд не прилетів з Марса чи Альфи Центавра. Його навіть не привезли на американському військово-транспортному літаку з Оклахоми.

Ваш уряд - це такі хронічно хворі любителі халяви, що вийшли з середовища більш дрібних любителів халяви.

Коли любителі халяви виходять на урядовий рівень і отримують беспрецендентну можливість щось поцупити і при цьому якось уникнути покарання - то відбувається те, чому ви є свідком за усі 25 років незалежності.

Знищення інфраструктури економіки. Матеріальне зубожіння населення. Приведення боєздатності збройних сил до рівня повної безпорадності як це сталося у 2014 році.

Треба не тельняшку..., тобто... вишиванку на грудях рвати. Та доказувати мені що ви не гірше за інших. А зрозуміти діагноз. Потім сприйняти його розумом та серцем. І вирішити для себе раз і назавжди, що це не є нормально і що з цим треба щось робити.

Я маю на увазі з тим, коли "Новою Поштою" з зони так званої АТО намагаються ковану браму з подвір'я, залишеного володарями, що втекли від смертельних артилерійських вибухів, переправити собі додому в західно або центрально українське село.

А хто гірше і хто краще - сперечатися не треба. Достатньо лише подивитися на політично-економічну мапу з відміткою доходів населення европейсько-азіатського регіону.

Бо ultimately - кожний має та вартий саме того, що заслуговує не своїми гарними словами, а своїми вчинками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....