Коли субсидії дають на корупцію: "Економічно обґрунтований тариф" - це тариф, який Ахметов узгодив з Гройсманом - політолог

У мережі українці вимагають демонстраії повної структури нарахування тарифів.

Фото: http://uainfo.org/

"Коротше, я все зрозумів. Для того, щоб побороти корупцію - корупціонерам треба більше платити", - пише у своєму блозі Петро Олещук, передають Патріоти України.

"Якщо вам не вистачає грошей, аби заплатити корупціонеру - держава видасть вам на це субсидію. І ви все одно йому заплатите. І це правильно. Рінат Леонідович і так багато вже втратив - треба поновити резерви.

Коли мені говорять про "економічно обгрунтовані тарифи" - я згадую Київ, лютий та березень цього року.

Тоді Київенерго палив як скажений, хоча на вулиці було відносно тепло. Мешканці Троєщини змушені були провітрювати квартири від "тепла", яке їм було непотрібне. А потім одержували "платіжки".

А тепер уявіть, що вас вирішать "прогріти" цієї зими так, аби зідрати останні штани? І що ви з цим зробите? Якщо навіть квартирний лічильник тепла можна поставити лише у дяких нових будинках.

Ринкові тарифи, да? А чи можете ви впливати на послуги, які вам продають? Чи можете ви визначати у себе температуру помешкання і не переплачувати за зайві калорії? Чи можете ви якось економити?

Це все одно, коли ти приходиш на ринок, а там лише один сорт дуже гнилих помідорів, і ти їх купити зобов'язаний, і продаються вони лише мішком, і ціна - 100 грн. за кг., але тобі милостиво дають частину суми в кредит.

От такий у нас "комунальний ринок". "Економічно обгрунтований тариф" - це тариф, який захотів Ахметов та узгодив з Гройсманом.

Чи має бути тариф на комуналку реалістичним? Безперечно. І я особисто готовий його сплачувати. Але я не хочу платитити за гнилі труби, застарілі технології, ФК Шахтар і пентхауз Ахметова.

Покажіть мені структуру тарифу, обгрунтуйте кожну копійку, і не потрібні нікому ваші подачки".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...