"Коли у дебіла є зброя - він неодмінно шмальне": Блогер про те, чому Росії буде важко встановити повний режим припинення вогню на Донбасі

Денис П'ятигорець вважає, що закон про вибори в ОРДЛО - слабке місце не України, як думають деякі, а - Росії.

Ілюстрація:http://donbass.ua/

Відомий український волонтер і блогер Денис П'ятигорець впевнений, що вибори на окупованій території Донбасу, яких так домагається Росія від України, є слабким місцем в переговорній позиції по "Мінську" для президента Росії Володимира Путіна. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Коментуючи підсумки "нормандського" саміту в Берліні, П'ятигорец підкреслив, що Путін авансом відкинув три пункти по "Мінську", які прирікають Росію на посилення санкцій з боку Європейського союзу.

"Росії буде важко встановити повний режим припинення вогню на Донбасі, тому що дуже великій кількості дебілів дали в руки зброю. А коли у дебіла є зброя - він неодмінно шмальне", - упевнений волонтер.

П'ятигорець також вважає, що закон про вибори в ОРДЛО - слабке місце не України, як думають деякі, а - Росії.

"Закон про вибори зараз розробляється українською та німецькою стороною. Для німців, з їх рівнем прозорості виборчого процесу, буде справою честі відзначити в майбутньому законі всі стандарти ОБСЄ, які Україна безумовно пропише в законопроекті, - пояснює блогер. - А тепер уявіть, як РФ сприятиме виборам за всіма правилами ОБСЄ? Уявіть вільний доступ усіх кандидатів в "дирявих" ЗМІ?

Уявіть вільний доступ до трудових колективів? Уявіть політичні мітинги на окупованих територіях українських партій? Виступ того ж Ляшка в Донецьку або Тягнибока в Торезі уявіть? Уявіть білборди з Ярошем або з Білецьким на вулицях Луганська? А головне - уявіть, що згідно із законом у виборах мають право взяти участь лише ті партії, які зареєстровані в ЦВК. А там ніякої дірявої партії ... не зареєстровано. Думаєте в РФ підуть на такі умови? Дуже сумніваюся".

В результаті Росія, на думку П'ятигорця, отримає черговий пакет санкцій, що спричинить удушення і без того важке економічне становище країни-агресора.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...