"Колишній чоловік був безробітним та наркоманом, а свекруха ненавиділа Владу Трохимчук та дітей": Нові подробиці смерті дитини у Києві

Експерти вважають, що смерть хлопчика "від голоду" - справа рук саме свекрухи.

Влада Трохимчук, сина якої ймовірно вбила колишня свекруха. Фото: соцмережі

Стали відомі нові подробиці смерті дитини 6 грудня у Києві. У передачі «Стосується кожного» на телеканалі «Інтер» бабуся Антона (цивільного чоловіка Влади Трохимчук, батька її третьої дитини) Ольга Подчапко, у якій вони жили, розповіла, що 6 грудня пізно ввечері Владислава зібралася провідати Аню і Даню, які гостювали у свекрухи - мами її першого чоловіка Олексія. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Факти".

"— Влада накупила продуктов на 450 гривен, вызвала такси и уехала, — говорила Ольга Алексеевна. — Антон хотел отправиться с ней, но она не согласилась. А через полчаса Влада позвонила Антону, сказала, что случилась беда, и попросила срочно приехать. Он уехал. Вернулся бледный, с трясущимися руками.

Гражданский муж Влады Антон Подчапко согласился поговорить с «ФАКТАМИ» по телефону.

— Для меня все случившееся — шок, — сказал он. — Влада — адекватный человек, хорошая мать. Я познакомился с ней случайно. Мне позвонила приятельница, сказала, что ее друзья Влада и Алексей хотят окрестить дочку, но парень, который должен быть кумом, не может прийти. Попросили меня стать крестным Ани. Я согласился, хотя в церковь не ходил и в Бога тогда не верил. Потом Леша бросил Владу с двумя детьми — она призналась, что муж наркоман. Мы сошлись, я полюбил этих деток как родных. Даня меня уже папой называл…", - пише видання.

Мати Влади розповіла, що колишній чоловік Влади ніде не працював. А потім, як відомо, почав пити, приймати наркотики та ображати дітей і дружину і покинув її з двома дітьми. Зараз його мати претендує на онучку, хоча до цього ставилася до Влади та її дітей погано, пишуть знайомі сім'ї. Також у мережі вважають, що саме свекруха винна у смерті онука, бо навмисно оговорила Владу, щоб відсудити дітей.

"Мати залишила дітей з бабусею, а не самих, а свекруха, оббрехавши маму, тепер легко отримає онучку, яку до цього відсудити не могла. Скоріш за все, стара жінка має психічні розлади. А Кулеба та соцопіка просто не хочуть втратити шанс розкрутити свій проект на цій темі, тому їм вигідніше звинуватити маму", - пише експерт Михайло Оріонов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Тіньовий" флот РФ, що живить війну проти України, вийшов з-під контролю, - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 15:56

Рішення Заходу встановити граничну ціну на нафту змусило Росію збільшити тіньовий флот. Ці танкери перевозять російську нафту у великих кількостях у такі країни, як Китай, Індія та Іран, за вищими цінами, нагадують Патріоти України. Видання The Тelegra...

Джонсона не можна карати за те, що він вчинив правильно: Демократ заступився за спікера-республіканця, якого хочуть усунути з посади

неділя, 5 травень 2024, 15:34

Конгресмен від Демократичної партії Джеррі Надлер заявив, що Майка Джонсона не слід лишати посади спікера, караючи його за те, що він "вчинив правильно". Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. За його словами, демократи мають рацію, ря...