Конгресмен-республіканець здивував двома резонансними заявами

Данкен Гантер припустив, що припинення військової агресії Росії на Донбасі можливо в обмін на визнання Україною окупованого Криму як частини РФ. Також він виступи в за надання Україні сучасної зброї.

Відео зі словами Гантера публікує "Голос Америки".

Він запропонував Києву офіційно віддати Крим Росії, визнаючи, що там проживає багато етнічних росіян, які відчувають себе близькими до РФ. Також Гантер підкреслив, що США не будуть допомагати Україні вести бойові дії за окупований півострів.

"Якщо росіяни не готові залишити Крим, але готові залишити східну Україну – хіба це погано?" - сказав конгресмен. Також він додав, що США готові "віддати" Росії Сирію в обмін на її відхід з України та Грузії.

Також у мережі з'явилося відео з ним, у якому він ратує за те, щоб США надали Україні озброєння. Відео опублікувала на своїй сторінці в Facebook український журналіст Мирослава Гонгадзе.

"Американський конгресмен, прихильник Трампа, виступає за озброєння України", — прокоментувала вона відео.

Гантер висловився про те, що Трамп підпише законопроект про допомогу українській армії. Він зазначив, що США хочуть озброїти українців не тільки приладами нічного бачення і одягом, але й протитанковою та протиповітряною зброєю, а також зброєю проти дронiв і контрбатарейними радарами.

"Ми хочемо зробити так, щоб росіяни знали, що якщо вони рушать на Захід, це буде дорого коштувати їм", — заявив американський конгресмен і додав, що вважає це справедливим.

За його словами, Путін не зможе заблокувати надання Україні американськї зброї.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топ-окупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...