Концерн Daimler розпочне співпрацю з компанією Uber у розвитку сервісу безпілотного таксі

Про це повідомляє TechCrunch

У рамках співробітництва німецький концерн надасть машини, а Uber піклуватиметься про всю високотехнологічну частину. При цьому концерн має право створювати безпілотні авто і для інших компаній. У свою чергу, Uber також може перевозити пасажирів на автопілотних машинах інших виробників.

Зазначається, що угода не є ексклюзивною, тобто Daimler може створювати керовані автопілотом машини і для інших компаній, не порушуючи умов договору з Uber.

Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Безбожний сатана і вбивця: Румунський священик вразив відвертою промовою на адресу Путіна (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:28

Румунський священник під час святкової літургії на Великдень назвав Володимира Путіна безбожним сатаною. Відеоролик у своєму Telegram оприлюднив журналіст Костянтин Андріюк, передають Патріоти України. За його словами, священослужитель не підбирав слів...

"Нема в цьому нічого хорошого": Радник мера Маріуполя - про будівництво росіянами залізниці через окуповані території

неділя, 5 травень 2024, 23:18

Росіяни від 2023 року будують нову гілку залізниці, яка з'єднає російський Ростов-на-Дону з Кримом через окуповані українські території. Яку загрозу для України несе ця залізниця, розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Па...