Жорстокий інцидент: У мережі розповіли, як водій таксі у Києві знущався над жінкою з дітьми (фото)

Після того, як постраждалі викликали поліцію, правоохоронці лише склали акт про те, що сталося і виписали водієві таксі штраф.

Ілюстрація:Львівський портал

9 грудня в Києві відбувся жорсткий конфлікт за участю водія таксі, який взяв в заручники жінку і трьох дітей. Про це повідомляється в Facebook на сторінці користувача Олени Тичини-Лазаренко, передають Патріоти України.

"Вчора стався кричущий випадок за участю моїх дітей. Моя дочка Юля іноді після занять в інституті підробляє учителем танців у своїх колишніх вчителів при школі. Після чергових уроків вона разом з моїм сином Олегом, який там теж вчиться, учителем танців Оленою Олександрівною, маленьким 2-річним синочком вчительки і її чоловіком викликали таксі фірми "Уклон", щоб усім разом поїхати додому", - розповіла жінка.

За її словами, по дорозі додому в машині між чоловіком вчительки і таксистом виник конфлікт - останній розлютився і всіляко обурювався через те, що по дорозі треба було звертати ще у два місця.

"У результаті конфлікту чоловік вчительки вийшов біля магазину з машини і сказав почекати його. Після чого таксист, не чекаючи чоловіка Олени Олександрівни, різко зірвався з місця і поїхав в незрозумілому напрямку разом з Оленою Олександрівною, її синочком і моїми дітьми на великій швидкості", - повідомила Тичина-Лазаренко.

Жінка зазначила, що машину почало заносити, через що всі пасажири сильно злякалися і попросили водія зупинитися.

"Вчителька схопила таксиста за комір і вимагала почекати її чоловіка. На що таксист з усієї сили рукою вдарив її так, що розбив у кров губи", - написано в повідомленні.

"Дочка і син були в шоці, почали викликати поліцію. Таксист зупинився, висадив дітей. Дочка намагалася тримати двері відчиненими, сподіваючись, що той не поїде. Але цей урод рвонув машину з відкритими дверима, мало не наїхавши на мою дочку", - розповіла жінка.

Потім її дочка піймала авто патрульної поліції, яка і наздогнала горе-водія. Однак в підсумку копи лише склали акт події і виписали водієві таксі штраф.

"Звичайно ми після цього всі разом поїхали у відділення поліції і написали заяву. Виявляється - це просто хуліганство! За нього тільки штраф", - обурена Олена Тичина-Лазаренко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...