"Копайте свои окопы в поле!" - мешканці Комінтернового попросили окупантів покинути їхнє село

Терористи не погрожують жителям, але на їхні прохання не реагують та продовжують займатися своїми справами.

На околицях Комінтернового. Фото: соцмережі.

"Наш крайний блокпост перед Коминтерново. Связались с жителями села. Вот что они рассказывают. Вчера людей выпускали. Распоряжалась всем женщина", - написав журналіст Андрій Цаплієнко на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Сегодня ситуация изменилась, и командир другой. Людей не впускают и не выпускают. Правда, ведут себя корректно, не угрожают, не хамят. Говорят, что еще два дня будут блокировать въезд и выезд. Потом обещают, что ситуация изменится.

С продуктами и водой плохо. Разрешили ввезти в село тридцать буханок хлеба. На вопрос, а кто занял село, русские или дэнеры, местные отвечают - и тех, и тех примерно одинаково. Сельчане просили этих вежливых людей покинуть село, мол, копайте свои окопы в поле. Но вежливые говорят: "Мы люди маленькие, у нас приказ".

Общаются очень дружелюбно. Окапываются капитально, надолго. Сельчане боятся повторения Широкино. Очень трудно было написать этот пост без эмоций и оценочных суждений.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті чи не найбільш загрозлива ситуація від початку повномасштабної війни, росіяни готуються до наступу - Жорін

середа, 8 травень 2024, 22:04

Майор ЗСУ, заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін вважає, що зараз на фронті справді чи не найбільш загрозлива ситуація з початку повномасштабної війни. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "У 2022 році ми побачили несучасну росі...

"Це може бути безпосередньо під час заходження на удар": Речник Повітряних сил розповів, як російські бомби постійно падають на голови самих росіян

середа, 8 травень 2024, 21:16

Російська авіація регулярно скидає авіабомби на голови самим росіянам. Це відбувається через технічні несправності та недбалість пілотів, або наземного персоналу, розповів в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти Ук...