"Кормить не будем": Кремль "кинув" терористів, ті - в шоці

Росіяни вирішили, що годі годувати бойовиків, оскільки все одно на Донбасі більше нічого вкрасти.

Бойовики "ЛНР". Фото: znaj.ua.

Кремль вирішив припинити годувати і кинути бойовиків так званих "ДНР-ЛНР" на окупованому Донбасі. Про це написав у своєму ЖЖ російський блогер Анатолій Несміян (el-murid), відомий, як прихильник так званої "Новоросії", передають Патріоти України.

Коментуючи слова ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького про те, що його "республіка" переходить від "гуманітарних" до "партнерських" відносин з РФ, Несміян зазначив, що бойовик лише передав інформацію кураторів про те, що "халява закончилась, грабить и вывозить из Луганска уже нечего, а потому незачем и кормить бесполезный и никому не нужный балласт".

"Оружие есть? Ну и крутитесь, как можете. Только стрелять нельзя — Минские соглашения, понимаешь. И границу вам скоро отдавать — так что доживайте там сами как-нибудь. Кто выживет — тот и вернется обратно на ридну Неньку", — написав el-murid.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Агресору урізали наступальний потенціал: На Росії знищено склад з модулями для КАБів - війскор (відео)

субота, 27 квітень 2024, 17:16

Під час атаки на військовий аеродром Кущевська у Краснодарському краї РФ було знищено склад обладнання для переобладнання бомб. Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram в суботу, 27 квітня. . "На аеродромі в станиці Кущевська сьогодні (в...

Продюсер Горова оцінила нашумілий трек Насті Каменських Moloko

субота, 27 квітень 2024, 17:02

Бізнесвумен, генеральна директорка лейблу Pomitni і колишня дружина Потапа Ірина Горова під час лекції в Інституті журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка розповіла, яке враження на неї справив новий трек Насті Каменських Moloko. Відео з лекції Горової з’...