"Костюм або туфлі за 100 тис. гривен та мерс": Вакарчук висловився як саме можновладці "борються" за права бідних

Соцмережі "оживилися", коментуючи новий твіт улюбленого виконавця. Серед варіантів можна натрапити як на підтримку головного "океана", так і критику.

Святослав Вакарчук. Фото google.com

Лідер популярної української рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук висловився про лицемірство української влади. Про це він написав у своєму Twitter, передають Патріоти України.

"Встає укр. політик зранку,випиває ананасовий фреш,вдягає костюм або туфлі за 100 тис. гривен, сідає в Мерс і їде боротися за права бідних", - написав Вакарчук.

Зазначимо, що підписники музиканта підтримали фронтмена "океанів". Багато з них іронізують, пропонуючи свої варіанти того, як проходить ранок чиновника.

"Давайте каждый из нас себя спросит, могли бы мы на их месте оставаться честными. Если ответ «да» — значит, еще не все потеряно", — коментують пост українці.

Деякі користувачі вважають, що Вакарчук повинен не просто критикувати чиновників, але й сам піти в політику, щоб щось змінити.

"А борцы с несправедливостью покритиковали — и считают свою миссию выполненной", — написав Геннадій Степанчук.

Святослав Вакарчук, правда, не затримався з відповіддю.

"Я щодня займаюся своєю справою Не лише музикою. Щодня. Це не дає результат за день, але це важливіше за вибори", - сказав музикант.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...