"Кожен громадянин РФ може протягом дня зловити кількох людей на хабарах. Включно із собою", - російський музикант

Уся система державної влади у Росії побудована так, щоб усі були замарані у злочинній діяльності і в будь-який день можна було посадити будь-кого.
Олексій Лебединський. Фото: соцмережі.

Прихильники російського театрального режисера Кирила Серебренникова хочуть для нього вибіркової справедливості, проте побудована за їхньої мовчазної згоди система здатна посадити будь-кого,уважає російський опозиціонер і музикант Олексій Лебединський (Професор Лебединський). Про це музикант написав на свій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Кожен російський громадянин може протягом одного дня зловити кількох людей на хабарах, економічних та інших злочинах. Включно із самим собою. Кожен із нас давав і дає гроші "по-чорному" даішникам, чиновникам, лікарям, своїм співробітникам, кому завгодно і за що завгодно, це вже вікова звичка – обманювати державу, і держава сама не хоче руйнувати цієї системи, щоб її керівники безкарно крали мільярди і ніхто не міг спитати й покарати за це", – зазначив він.

На думку музиканта, уся система державної влади побудована так, щоб усі були замарані у злочинній діяльності і в будь-який день можна було посадити будь-кого, зокрема й режисера Серебренникова. "Якби навіть він був кришталево чистим і жодного разу в житті не отримав грошей "чорними", то будь-яке відділення міліції або містечкова прокуратура склепали-придумали б справу протягом п'яти хвилин – вони це вміють робити у 100 разів краще, ніж боротися зі злочинністю – друге взагалі перед ними не стоїть як завдання. Жеремо те, що побудували самі, жеремо те, що побудували інші під наше мовчання, жеремо те, чому не опиралися. Раптом захотіли вибіркової справедливості? Хріна лисого вам, а не справедливості. І Серебренникову – хрін. Не можна брати бабки з рук злочинців, а потім дивуватися, що ти у них на прив'язі. Навіть якщо ти – геній", – підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...